Henkels sortiment med ytbehandlingar för ljusarmaturer

Henkel är en erfaren leverantör av produkter med den senaste tekniken för limning, fogning och tätning samt effektiv utrustning och lösningar för dispensering med bl.a. stabil doppreglering. Nya utmaningar inom lysdioder, ytbehandling, ingjutning och värmeavledning gör det viktigare än någonsin tidigare att ha aktuella kunskaper om utvecklingen inom belysningsindustrin. Våra ytbehandlingslösningar ger bästa resultat tack vare nära samarbete med ledande konstruktörer och tillverkare. Vi tror på obehindrad tillgång till regionkontor och experter – det är det som gör att vi löpande kan förbättra vårt sortiment med ytbehandling för ljusarmaturer så att du får möjlighet att tillverka toppmodern belysning direkt i produktionen.

Vår avancerade forsknings- och utvecklingsavdelning arbetar direkt tillsammans med industrin. Vi känner till det du vill uppnå och våra produkter ger:

  • Avancerade armaturytbehandlingar för aluminium och stål med större kostnadseffektivitet och bättre miljömässig profil.
  • Förbättrat korrosionsskydd.
  • Understöd för dina effektivitets- och hållbarhetsmål:  
  • färre processmoment
  • låga temperaturer
  • inget slam vid arbete med tungmetaller.

Våra lösningar som bygger på den senaste tekniken inom ytbehandling av ljusarmaturer underlättar arbetet vid dina tillverkningsanläggningar så att kostnaderna kan sänkas. Samtidigt får du möjlighet att konstruera effektivare belysningsanordningar med större livslängd. Om du tillverkar ljusarmaturer med Henkels Bonderite-sortiment av ytbehandlingar blir dina konstruktioner tillförlitligare och robustare under svåra driftsförhållanden med årstidsväxlingar, erosion och friktion.
Produkter
BONDERITE M-NT CC-serien Förbehandling av lackade delar, inomhusbruk, 3–4 moment
BONDERITE M-NT 1 Förbehandling av lackade delar, inomhusbruk, 5 moment
BONDERITE M-NT-serien Förbehandling av lackade delar, utomhusbruk, fler än 5 moment
BONDERITE M-ZN-serien Förbehandling av lackade delar, utomhusbruk, fler än 5 moment
BONDERITE M-ED-serien Förbehandling av lackade delar, utomhusbruk, fler än 5 moment

 


Kontaktinformation

Kontakta oss om alla dina frågor kring limning och ytbehandling – vi känner till det mesta om tillverkning av belysningsanordningar och ljusarmaturer. Vår experter ger dig den hjälp du behöver där du befinner dig – oavsett om du skulle behöva en enkel lösning att börja med eller om du är ute efter att förbättra produktionsanläggningarnas miljömässiga egenskaper och avkastning.


Media och nedladdningar