Rostskydd, grundning och mycket mer - Loctite ytbehandling

Loctite erbjuder ett brett sortiment av produkter för ytbehandling. Det innehåller produkter för korrosionsskydd såsom rostskydd och rostborttagning men också primers och beläggningar liksom tätningssköljning.

Upptäck det breda materialspektrat som är lämpligt för förbättring av ytkonditionen i


  • form 
  • funktion 
  • utseende 
  • limningsstyrka:  
  • korrosionsbeständighet

 

Rostskydd genom konvertbestrykning

Effektivt rostskydd förhindrar inte bara korrosion, det ska också vara så kostnadseffektivt och miljövänligt som möjligt. Loctite erbjuder ett produktsortiment inom detta område med speciell hänsyn till dessa aspekter.

För att ge ett tillförlitligt rostskydd kan en konvertbestrykning eller en spraymetod först appliceras på ytan vilket förhindrar korrosion. En tätningssköljning som efterbehandling optimerar rostskyddet och ger samtidigt en förbättrad färgvidhäftning.

Rostborttagare och snabbverkande rostborttagare

Rostborttagare avlägsnar rost och ger därigenom också ett tillfälligt eller permanent korrosionsskydd. Loctite erbjuder rostborttagare för universell användning tillverkade av extremt krypkapabel, färglös mineralolja med bra smörjning och tillfälligt rostskydd.

Snabbverkande rostborttagare kan användas i speciellt besvärliga fall. Kärvande delar såsom bultar, skruvar eller muttrar kyls ned extremt och kan omedelbart lossas från varandra. De förblir permanent skyddade från korrosion.


Behöver du hjälp?

Ring: +46 (0) 10 480 7500

Media och nedladdningar