Underhåll, reparation och översyn

Din utrustning kan bara fungera felfritt om den underhålls på rätt sätt. Loctite har marknadens bästa lösningar för limning, tätning, rengöring och smörjning.

Våra produkter är kända för sin höga tillförlitlighet och säkerhet. De är särskilt lämpliga när du behöver spara tid och sänka kostnader. Stilleståndstid och fel minimeras om du underhåller din industriutrustning med Loctites produkter.

Snabblänkar:

Med underhållsprodukter
Expertguide för
underhållsarbeten

Lösningar för industri och 
utrustning

Utbildning Partner Kontakt

Appliceringsexempel

Se hur Loctites underhållslösningar säkerställer att den här pappersmaskinen går jämnt vid 1 900 meter per minut.

Underhållsprodukter

Loctite är experten på underhållsarbeten med limfogning, tätning, rengöring och smörjning

Oavsett vad du behöver göra får du det gjort med Loctite


Expertguide för underhållsarbeten

Hitta rätt lösning för alla typer av underhållsarbeten på mobilen, online eller offline – när som helst och var som helst.


Lösningar för industri och utrustning

Många års erfarenheter av tillverkning och underhåll av industriutrustning har gett oss djupgående kunskaper om servicearbeten och reparationer av vanligt förekommande industriutrustning i alla större branscher.

Branschlösningar
Våra branschprogram omfattar vanliga utmaningar vid underhållsarbeten och reparationer i din bransch. Programmen innehåller många exempel på applicering, referenser och fallstudier. Du får veta mer om hur branschspecifika reparationsarbeten som är aktuella för dig har lösts under likartade förhållanden.

Fartyg Gruvor Stål Allmän utrustning
       
Petrokemi Kraftverk Kommunalt vatten Spårtrafik
 


Utrustningslösningar

I våra utrustningsprogram går vi in mer i detalj på specifika underhållsarbeten och särskilda utrustningsreparationer. Vi erbjuder appliceringslösningar för alla typer av reparationsarbeten och du får förslag på lämpliga produkter. Du slipper ägna dig åt att hitta rätt produkter, utan kan koncentreran dig på att få jobbet gjort.

Industriväxellådor

Utbildning för underhållsexperter

Produkter av hög kvalitet kan bara ge bra resultat om den som använder dem vet hur de ska hanteras. Det är därför som vi erbjuder praktisk utbildning i hur våra produkter ska användas vid underhållsarbeten och reparationer.
Våra instruktörer vet det mesta om de utmaningar som du stöter på under det dagliga arbetet och ger dig de verktyg och praktiska kunskaper du behöver för att kunna använda våra produkter på rätt sätt.

Kontakta oss och boka en utbildning som skräddarsys efter dina behov.


Partner

Många av våra produkter finns tillgängliga via distributörer. Leta reda på en distributör i närheten genom att klicka på nedanstående knapp:

Distributörer


Henkel samarbetar med utvalda serviceleverantörer som arbetar med industriutrustning så att vi kan erbjuda appliceringstekniska tjänster.


Kontakt

Kontakta oss om du behöver detaljerad information om hur Loctite-lösningarna kan användas. Våra tekniska experter kan erbjuda produktutbildningar som skräddarsys efter dina behov.


GRÄNSLÖS LIMNING

Spana in vår senaste innovation inom universella strukturlimmer.

Media och nedladdningar