LOCTITE snabblim

LOCTITE snabblim är ett 1-komponentslim som härdar vid rumstemperatur och finns med många olika viskositeter. Det används vanligen för snabb och tillförlitlig högprestandalimning av en mängd olika material på några sekunder: gummi, polystyren, trä, metall och till och med den senaste generationen plaster. Du kan säkert och enkelt limma nästan alla kombinationer av material: plast mot metall, metall mot kartong och till och med elastomer mot elastomer.

Produkter   Applicering   Video   Material för nerladdning


Tekniska datablad Säkerhetsdatablad

Vanliga frågor Ytterligare nerladdningar Kontakt

Våra produkter

Läs mer om vår senaste produktserie med hybridlim  som kombinerar ett snabblims korta härdningstid med hållfastheten hos ett konstruktionslim!

Ta en titt på våra rekommenderade produkter för varje användningsområde, eller klicka här för att se vårt hela produktsortiment

Egenskaper

Produkter
Hög temperatur LOCTITE 4090
LOCTITE 401
   LOCTITE 406
   LOCTITE 454
Hög seghet LOCTITE 435
   LOCTITE 438
Snabbhärdande LOCTITE 406
LOCTITE 4062
Flexibelt LOCTITE 4850
LOCTITE 4860
   LOCTITE 4902

Hög hållfasthet

LOCTITE 3090
LOCTITE 4090


Mångsidiga och enkla att använda

LOCTITE snabblim är lättanvänt, oavsett om det ingår i en automatiserad produktionslinje eller används i reparationsverkstaden. Det härdar vid rumstemperatur, är ett normalt 1-komponentslim och finns med olika viskositeter för att passa just dina behov.
Det finns ett brett urval av dispenseringsutrustning  och vi kan även designa och tillverka dispenseringsutrustning enligt kundens specifikationer.


Applicering

LOCTITE snabblim appliceras tunt på ena sidan. Delarna trycks sedan omedelbart samman i 5 till 60 sekunder, beroende på material. För att få optimala resultat med LOCTITE snabblim, se till att alla ytor som ska limmas är rena, torra och fria från olja och fett samt att passningen mellan dem är perfekt. Rengör vid behov de ytor som ska limmas med aceton före appliceringen.

Video

Kontakt


Material för nerladdning

Få tillgång till vårt expertkunnande för dina applikationer! Henkels experter delar med sig av sina kunskaper

GRÄNSLÖS LIMNING

Spana in vår senaste innovation inom universella strukturlimmer.

Media och nedladdningar