Maskiner för plast och gummi

 

Henkel levererar lösningar till tillverkare av maskiner för plast och gummi. De höga kraven i de här maskinsegmenten kan bara uppfyllas med produkter av högsta kvalitet som är specialutformade för att klara produktionsmiljöer med höga temperaturer och stora laster.

Dra fördel av vårt heltäckande sortiment med lösningar för de allra mest krävande tillämpningarna. Vi har den senaste tekniken som hjälper tillverkare av plast- och gummimaskiner att klara de flesta utmaningar de står inför. Låt Henkel förse dig med expertkunskaper och produkter för:

   • Snabbare och hållbarare montering och tätning av maskinkåpor, inspektionsfönster och bultförband – kan användas på lackerat stål, rostfritt stål och glas med lättapplicerade konstruktionslim, elastiska lim och tätningsmedel.
   • Lösningar för limning och tätning med hög temperaturbeständighet i en heltäckande produktserie med konstruktionslim, snabblim, elastiska lim och tätningsmedel.
   • Enklare och snabbare vätskehanteringssystem för alla typer av produktionsförhållanden med hjälp av gängtätningar.
   • Snabb limning av små delar, vindrutetorkare, gummitätningar och märkningar med tillförlitliga snabblim.
   • Tillförlitligare och hållbarare mekanismer som klarar drift vid hög temperatur och under stort tryck – bl.a. bultförband, flänsar, cylindriska monteringar (t.ex. rullar, axlar, kuggväxlar och lager) och kåpor – tack vare vår serie med gänglåsningar, cylindrisk fastsättning och flytande packningar av högsta kvalitet.

Media och nedladdningar