Lösningar efter användningsområde

Henkel är global marknadsledare inom teknik för lim, tätning, ingjutning, lågtrycksformning, värmeavledning och ytbehandling – och vi erbjuder ett stort sortiment med produktlösningar som är framtagna för tillverkning och konstruktion av belysningsanordningar.

Vi samarbetar med stora aktörer i belysningsindustrin och känner väl till vilka utmaningar som tillverkarna står inför tack vare den hjälp vi ger kunderna i tillverkningen i en bransch som står under ständig omvandling. Våra anställdas expertkunskaper och den senaste Henkel-tekniken ger oss möjlighet att kunna erbjuda lösningar och kundstöd helt anpassade efter kundens behov. Våra produktlösningar – här visade efter användningsområde – ger en heltäckande översikt av hur våra produkter kan användas för att förbättra konstruktionen och tillverkningen av ljusarmaturer. Våra experter finns här för att ge dig hjälp – oavsett om det gäller lim, tätning, ingjutning eller värmeavledning.

Henkel har ett stort engagemang för effektivitet, innovationer och hållbarhet. Som ledande aktör inom dessa områden arbetar vi löpande med att utforma nya hållbara lösningar i hela värdekedjan. Vi förbättrar ständigt vår produktportfölj och har en långsiktig miljöstrategi fram till år 2030 där målet är att uppnå mer med färre resurser. I arbetet med förbättrad hållbar utveckling och införandet av miljövänliga lösningar når vi också effektivare processer. Det ger fördelar både för miljön och kundernas verksamheter eftersom de sparar tid och pengar tack vare lättapplicerade sammansättningar och produktlösningar som underlättar tillverkningen av långlivade ljusarmaturer av högsta kvalitet.

Kontakta oss och berätta hur vi kan hjälpa dig med produktlösningar. Vi är en global aktör som har minst ett regionalkontor i din närhet, vilket innebär att vi kan samarbeta och kommunicera direkt med dig på smidigast möjliga sätt.


Limning och tätning Ingjutning Värmeavledning

Ytbehandling Lågtrycksformning

Media och nedladdningar