Lågtrycksformning med Henkel

I årtionden har Henkel prioriterats som samarbetspartner av varumärken med globala framgångar. Obehindrad tillgång till våra experter och regionalkontor i närheten av din verksamhet innebär att vi kan ge dig stöd direkt på plats. Dessutom har vi goda kunskaper om utmaningarna och regleringarna som gäller i just din del av världen. Det ger oss stor tillfredsställelse att se hur våra produkter och utrustning används på bästa sätt – det är därför vi vill veta mer om hur just din konstruktionsavdelning och tillverkning av ljusarmaturer ser ut. Lågtrycksformning med stöd från Henkel innebär följande fördelar för ditt företag:

  • Bättre kvalitet och livslängd hos dina belysningsanordningar genom att elektroniska komponenter skyddas mot fukt och stötar med hjälp av lågtrycksformning.
  • Optimerade tillverkningsprocesser med ingjutna delar som är färdiga för nästa processmoment på under en minut – inget behov av härdningstid.
  • Direktingjutna kretskort, vilket i många fall undanröjer behovet av ytterligare inkapsling av komponenter.
  • Förbättrad hållbarhet och lägre koldioxidavtryck eftersom våra armaturlim för lågtrycksformning är tillverkade av förnyelsebara råvaror.

Lågtrycksformning med Henkel lösningar som bygger på den senaste tekniken ger även andra fördelar. Känsliga elektroniska komponenter skyddas mot vatten- och damminträngning, vilket ger robustare och motståndskraftigare ljusarmaturer och lysdioder som klarar årstidsväxlingar, erosion och andra påfrestningar.

Vi finns här för att hjälpa dig nå större lönsamhet och effektivitet i verksamheten – inte bara när det gäller lågtrycksformning, utan i alla moment vid konstruktion och tillverkning av belysningar. Till exempel gör en väl avpassad dispenseringsutrustning att du får ut maximalt av Henkels utmärkta produkter. Samtidigt som vår produktportfölj täcker in alla behov för lysdioder och annan belysning för reklam och logotyper, arkitektonisk, industriell och kommersiell belysning, bostadsbelysning och konsumentprodukter samt gatubelysning och belysning på parkeringsplatser – lägger vi även stor vikt vid att tillverkningen drivs på ett miljövänligt sätt. Vi tillhandahåller långvariga och snabba lösningar till din tillverkning, vilket gör att du sparar tid och pengar och minskar verksamhetens miljöpåverkan. Våra produkter för lågtrycksformning är i stor utsträckning baserade på förnyelsebara råvaror.
Produkter
TECHNOMELT PA 678 polyamidsmältlim, ingjutning, 140 °C, några sekunders processtid

 


Kontaktinformation

Kontakta oss om alla dina frågor kring limning och ytbehandling – vi känner till det mesta om tillverkning av belysningsanordningar och ljusarmaturer. Vår experter ger dig den hjälp du behöver där du befinner dig – oavsett om du skulle behöva en enkel lösning att börja med eller om du är ute efter att förbättra produktionsanläggningarnas miljömässiga egenskaper och avkastning.


Media och nedladdningar