Henkels produkter för ingjutning av lysdioder

Henkel är global marknadsledare inom lösningar för limning, tätning och ytbehandling. Med tiden har vi naturligtvis utökat vårt produktutbud så att det uppfyller flera olika behov. Det är inte bara slutkunder som har gjort oss till det företag vi är i dag – i lika stor utsträckning handlar det om företag och deras behov. Alla dessa kunder har format oss till ett innovativt företag som tar stort samhälls- och miljöansvar. Våra produkter bygger på den senaste tekniken och vi arbetar löpande med att förbättra dem och utveckla nya lösningar.

Vad gäller belysningsindustrin kan vi erbjuda en rad olika lösningar för ljusarmaturer. Ett stort och bra utbud av produkter gör det enkelt att få jobbet gjort när det gäller limning och tätning, ingjutning av lysdioder, värmeavledning, ytbehandling och lågtrycksformning.

Våra Loctite-lösningar för ingjutning av lysdioder underlättar ditt arbete på många sätt när det gäller industriell och kommersiell belysning, arkitektonisk belysning, gatubelysning och belysning på parkeringsplatser samt belyst reklam och upplysta logotyper:

  • Dina belysningsanordningar får bättre kvalitet och livslängd genom att elektroniska komponenter skyddas mot fukt och stötar med hjälp av ingjutning av ljusarmaturerna.
  • Det går till och med att skydda lysdiodsmoduler med hjälp av glasklar transparent lysdiodsingjutning för:
  • Starkare ljusflöde.
  • Långvarig UV-beständighet och låg gulningsgrad.
  • Mindre behov av tätade diffusorer och färre extramoment vid tillverkningen.
  • Dra fördel av flexibel härdningstid vid lysdiodsingjutningen och liten krympningsgrad som är anpassad för din tillverkningsprocess.

Samtidigt som vi tillverkar hållbara sammansättningar för ingjutning tar vi också hänsyn till miljön. Våra hållbara lösningar underlättar för dig att spara tid och pengar. Du får ut maximalt av Henkels produkter om du använder dem i produktionslinan tillsammans med lämplig dispenseringsutrustning, vilken även kan anpassas för dina behov. Det hjälper ditt företag att nå sina mål, både vad gäller effektivitet och hållbarhet.
Produkter
LOCTITE CR 6127 / CR 4300 tvåkomponents polyuretan, upp till 80 °C, flexibel härdningstid
LOCTITE SI 5611 tvåkomponents alkoxisilikon, upp till 180 °C, snabb härdning
LOCTITE Stycast EE 8200 / EB 363 tvåkomponents epoxi, upp till 120 °C, värmehärdande
LOCTITE SI 5700 tvåkomponentssilikon, transparent ingjutning, helt genomskinligt

Följ länken om du vill hitta lämplig dispenseringsutrustning.


Kontaktinformation

Kontakta oss om alla dina frågor kring limning och ytbehandling – vi känner till det mesta om tillverkning av belysningsanordningar och ljusarmaturer. Vår experter ger dig den hjälp du behöver där du befinner dig – oavsett om du skulle behöva en enkel lösning att börja med eller om du är ute efter att förbättra produktionsanläggningarnas miljömässiga egenskaper och avkastning.


Media och nedladdningar