Maskiner för gruvdrift och bergshantering

 

När det handlar om utvinning och anrikning av mineraler och berg har vår långa erfarenhet av både tillverkning och underhåll gett oss ett unikt perspektiv som gör det möjligt för oss att fylla de flesta av våra kunders behov på ett effektiv sätt.

Vårt heltäckande sortiment med lösningar täcker de allra mest krävande tillämpningarna. Dra fördel av våra expertkunskaper och låt oss ge företagets maskiner bättre tillförlitlighet under livscykelns olika faser:

   • Snabbare lösningar som är certifierade för maskininstallationer med våra hållfasta produkter för marin vibrationsisolering.
   • Lösningar med polymerkompositer för slitage- och korrosionsskydd som är lätta att underhålla.
   • Enklare och snabbare vätskehanteringssystem för alla typer av produktionsförhållanden tack vare Henkels gängtätningar.
   • Snabb limning av små delar, vindrutetorkare, gummitätningar och märkningar med lättapplicerade snabblim.
   • Tillförlitligare och hållbarare mekanismer som klarar drift vid höga hastigheter och under stort tryck – bl.a. bultförband, cylindriska monteringar (t.ex. rullar, axlar, kuggväxlar och lager), tätade kåpor och flänsar – tack vare toppmoderna gänglåsningar, cylindrisk fastsättning och flytande packningar.

Media och nedladdningar