Maskiner för bearbetning och emballering

 

Tillverkare av emballeringsmaskiner framställer många olika sorters utrustning – allt från maskiner för laminering och papperskonvertering, kartong, flerskiktsmaterial och andra förpackningssubstrat till utrustning för fyllning, vikning och förslutning av förpackningar. Det finns ofta särskilda krav på kompatibilitet med livsmedel och dryck när de här maskinerna konstrueras.

Dra fördel av vårt heltäckande sortiment med lösningar för de allra mest krävande tillämpningarna. Du kan hantera de flesta utmaningarna inom maskiner för bearbetning och emballering och dra nytta av våra nyheter för:

   • Snabbare och hållbarare montering och tätning av maskinkåpor, inspektionsfönster och bultförband – kan användas på stål, rostfritt stål och glas tack vare tillförlitliga konstruktionslim, elastiska lim och tätningsmedel.
   • Godkända material för dricksvatten och livsmedel.
   • Tillförlitliga smörjningslösningar för livsmedelsberedning med säkra smörjmedel.
   • Enklare och snabbare vätskehanteringssystem för alla typer av produktionsförhållanden med hjälp av hållfasta gängtätningar.
   • Snabb limning av små delar, vindrutetorkare, gummitätningar och märkningar med våra snabblim.
   • Tillförlitligare och hållbarare mekanismer som klarar drift vid högre hastigheter och under stort tryck – bl.a. bultförband, cylindriska monteringar (t.ex. rullar, axlar, kuggväxlar och lager), indexerare och kåpor – med noggrant utprovade gänglåsningar, cylindrisk fastsättning och flytande packningar.

Media och nedladdningar